На Дніпропетровщині хлопець не повернувся з прогулянки (Фото)

У Кам’янському поліцейські розшукали підлітка, який не повернувся додому з прогулянки. З’ясувалося, що він вирішив заночувати у приятеля та не повідомив про це батьків. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області. 29 жовтня близько 23:00 до поліції звернулась мати 14-річного хлопця, яка просила розшукати її сина. Зі слів жінки стало відомо, що близько 19:00 він пішов гуляти й до теперішнього часу додому так і не повернувся, а на телефонні дзвінки не відповідає.

Для пошуку неповнолітнього були задіяні поліцейські міста та орієнтовані інші підрозділи поліції. Правоохоронці розшукували підлітка всю ніч, перевірили всі можливі місця його перебування, поспілкувалися з родичами та друзями. 30 жовтня вранці неповнолітнього розшукали.

З підлітком поліцейські провели профілактичну бесіду, а відносно матері склали адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.