На Дніпропетровщині хлопець прощався з родиною та попросив його не шукати

На Дніпропетровщині хлопець надіслав батькам повідомлення, в якому прощався з родиною та прохав його не шукати. 16 червня до поліції звернулась схвильована мати підлітка. Жінка повідомила, що син пішов гуляти та згодом надіслав смс-повідомлення прощального змісту. Батьки намагались додзвонитись хлопцю, але телефон був вимкнений. Не гаючи часу останні звернулись за допомогою до правоохоронців. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Для встановлення місця знаходження підлітка були орієнтовані всі екіпажі та інші підрозділи поліції. Правоохоронці опитали друзів хлопця, відпрацювали авто та залізничні вокзали, перевірили навчальний заклад де останній навчається. Впродовж години пошуки дали свої результати, на одній із вилиць міста правоохоронці помітили неповнолітнього, який був схожим на фото з орієнтування.

На щастя, у відношенні дитини не було скоєно жодних правопорушень. Відносно батьків хлопця склали адміністративний протокол за ч.1 ст.184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

Поліція звертає увагу батьків у період літнього відпочинку пильно стежити за дітьми та не залишати їх без нагляду.