На Дніпропетровщині іноземець вбив приятеля

Поліцейські Кам`янського затримали іноземця, який вбив приятеля. Так, за інформацією ГУ НП України у Дніпропетровській області, 14 вересня 2017 року у лісосмузі у Криничанському районі було виявлено тіло невідомого чоловіка.

В ході проведених оперативних заходів поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 22-річний громадянин Марокко. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські з’ясували, що напередодні загибелі чоловік поїхав на автомобілі зі своїм 22-річним приятелем, громадянином Палестини, до Одеси для вступу до вишу. По дорозі палестинець вбив знайомого, після чого забрав особисті речі загиблого та втік з місця події. Після скоєного злочину іноземець почав переховуватися по всій території України, постійно змінюючи місце свого мешкання.

У результаті проведених слідчо-розшукових заходів поліцейські Кам’янського відділу поліції на початку січня 2020 року затримали зловмисника в м. Харків. За погодженням з місцевою прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєнні умисного вбивства та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Фото: з відкритих джерел