На Дніпропетровщині – кадрові зміни

Генеральний прокурор Юрій Луценко представив нового прокурора Дніпропетровської області — Романа Токара. Про це він заявив на оперативній нараді прокурорів областей, повідомляє Укрінформ.

Луценко нагадав, що Віктор Матвійчук, попередній прокурор області, був обраний членом Вищої Ради Правосуддя.

“Думаю, що це висока оцінка його як людини і професіонала, прокурора, і хотів би висловити йому слова подяки за серйозні результати, яких він досягнув на чолі колективу Дніпропетровської прокуратури. І перед тим, як призначати нового прокурора області, я порадився саме з попереднім, і за його рекомендацією було прийнято рішення про призначення Романа Миколайовича Токара прокурором Дніпропетровської області”, – зазначив Луценко.

Він також повідомив, що Токар пройшов шлях від помічника прокурора одного з районів міста Дніпро до заступника прокурора області.

“Роман Миколайович працює у обласній прокуратурі 19 років і зарекомендував себе як добрий організатор і принциповий керівник. Наскільки я розумію, відповідав за досудове слідство, і результати Дніпропетровської області як завжди, є буквально на 1 — 2 місці по всій Україні по будь-яким показникам, по цьому — також”, – сказав Луценко.