На Дніпропетровщині ліквідовано одну з найбільших нарколобораторій в регіоні

Організоване злочинне угруповання, яке впродовж року виготовляло та розповсюджувало метамфетамін, ліквідувала на Дніпропетровщині Служба безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією.

За даними фахівців, нарколабораторія у передмісті обласного центру була одною з найпотужніших у регіоні та мала розгалужену мережу збуту. Щомісяця шестеро наркоділків збували до двох кілограмів наркотику.

Співробітники СБ України в Дніпропетровській області затримали зловмисників безпосередньо під час виготовлення чергової партії метамфітаміну.

При обшуках у нарколабораторії та за місцями проживання наркоторгівців правоохоронці вилучили 200 г метамфетаміну, лабораторне обладнання, хімічні компоненти та реактиви. Крім того, наркодилери зберігали протитанковий гранатомет, обріз мисливської рушниці, пістолет, дев’ять гранат, велику кількість набоїв різного калібру.

Відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) та ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, зберігання чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

За матеріалами прес-служби СБУ

Залишити відповідь