На Дніпропетровщині лисеня стало “співучасником” злочину (Фото)

24 травня працівниками Жовтоводського ВП спільно з силами громадськості по вул. Польовій в місті Жовті Води був затриманий чоловік, який, як було встановлено, має причетність до вчинення крадіжки з одного із будинків, що розташований на вищевказаній вулиці. Пише mnenie.dp.ua.

лисеня

З’ясувалося, чоловік вже неодноразово проникав до чужих домоволодінь, звідки викрадав гроші та інше цінне майно. Цікавим виявилося те, як чоловік готувався для реалізації задуманих ним злочинів. При затриманні було встановлено, що чоловік має при собі маленьке лисенятко, за допомогою якого злочинець відволікав собак, що охороняли домоволодіння.

Лисеня перебувало в поганому стані, явно було давно не годованим і можливо хворим. Працівники Жовтоводського ВП вже звернулися до ветеринарів з метою надання допомоги тварині і документування факту жорстокого поводження з нею.

На даний час слідчим відділом Жовтоводського ВП спільно з працівниками сектору кримінальної поліції проводяться першочергові слідчі дії з метою фіксування всіх фактів злочинної діяльності чоловіка, які в подальшому будуть використовуватись як докази під час судового розгляду. На фото зображено лисеня, яке було вилучено в чоловіка. На даний час ще не з’ясовано, де буде перебувати тварина під час досудового слідства, а тому, якщо хтось в змозі надати їй кваліфіковану допомогу та забезпечити нормальні умови для існування, просимо звернутися до Жовтоводського ВП за номером 0660083080.