На Дніпропетровщині молодики грабували селян (Фото)

На Дніпропетровщині поліцейські затримали двох молодиків, які вночі грабували селян. Жертвами молодиків стали двоє одиноких чоловіків, серед яких – людина з інвалідністю. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

16 червня близько 2-ї ночі один із зловмисників проник до будинку 57-річного мешканця селища Нова Праця. Побачивши, що власник оселі за станом здоров’я самостійно не пересувається, грабіжник понишпорив у будинку, забрав телевізор і втік.

Через півгодини, разом зі своїм 20-річним приятелем, злодії  проникли до будинку 55-річного мешканця сусіднього селища Зоря, де під загрозою застосування фізичної сили, викрали у власника алюмінієвий посуд та 5 кг цукру, після чого втекли.

Оперативникам Криничанського відділення поліції вдалося відразу встановити не тільки особи грабіжників, а й оперативно їх затримати. Ними виявилися два приятеля – 20 та 24-х років, які вже неодноразово потрапляли в поле зору поліції.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування за ознаками ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Зловмисників затримано у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.