На Дніпропетровщині мотоцикліст збив 16-річного хлопця (Фото)

Поліцейські Павлограда встановили водія, який скоїв наїзд на підлітка та залишив місце ДТП. Повідомляють у ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Подія сталася 30 вересня близько 12:00. Водій мотоцикла рухався по вул. Дніпровській зі сторони вулиці Преображенської м. Павлоград. Біля кафе «Вояж» він допустив наїзд на пішохода – 16-річний хлопець переходив проїзну частину у недозволеному місці. Після цього водій мотоцикла залишив місце дорожньо-транспортної пригоди. Неповнолітній отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу міста Дніпро.

У ході проведених заходів поліція встановила мотоцикліста-порушника – ним виявився 31-річний житель Тернівки. Транспортний засіб було вилучено та поставлено на майданчик відділу поліції.
За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

«З метою проведення об’єктивного та неупередженого розслідування кримінального провадження та встановлення всіх обставин ДТП, просимо всіх свідків та очевидців дорожньо-транспортної пригоди, а також власників відеореєстраторів, повідомити корисну інформацію за телефонами чергової частини (050) 66-85-449, 102 або будь-яким зручним для Вас способом», – повідомляють правоохоронці.

 

Головне фото: з відкритих Інтернет-джерел