На Дніпропетровщині можна сплатити за світло без комісії

У чат-боті YASNO в Viber мешканці Дніпропетровщини тепер можуть не лише передати показання електролічильника, дізнатися адресу найближчого енергоофісу або отримати інформацію про продукти, що дозволяють економити. Для зручності клієнтів постачальник запровадив також можливість швидкої оплати без комісії.

YASNO підготував інструкцію, як жителям області сплатити за світло за допомогою чат-бота:

  1. Перейдіть за посиланнямабо через пошук Viber знайдіть Yasno-online і натисніть кнопку «Сплатити».
  2. Введіть особовий рахунок, вказаний в платіжці за електроенергію. Якщо ви вже користувалися чат-ботом, онлайн-помічник запропонує обрати, хочете ви внести платіж за своїм особовим рахунком або змінити його.
  3. Введіть суму оплати. Її можна розрахувати самостійно, віднявши від актуальних показань лічильника показання за минулий місяць і помноживши на тариф. Або ж взяти з рахунку за світло. Підтвердіть введені дані, натиснувши «Сплатити».
  4. Відкриється сторінка сервісу платежів PayHubіз вже заповненими даними про користувача. Потрібно лише ввести дані банківської карти і завершити оплату.

«Ми в YASNO постійно розвиваємо зручні дистанційні сервіси. Чат-бот у Viber – один із таких. Це єдине вікно, завдяки якому кожен може за кілька хвилин на місяць вирішити усі питання, пов’язані з електропостачанням. Ми подбали й про те, щоб сплатити за світло або передати показання було зручно не лише за своїм особовим рахунком, а й за декількома іншими, наприклад, за своїх близьких, які не користуються інтернетом», – сказав директор YASNO в Дніпропетровській області Юрій Федько.

Нагадаємо, мешканцям Дніпропетровщини слід передавати показання електролічильників щомісяця до 3 числа. Зробити це можна також через спрощену форму на сайті YASNO, в Особистому кабінеті, на сторінці у Facebook, за телефоном (056/067/050) 770-11-55 через автовідповідач або при з’єднанні з оператором.