На Дніпропетровщині на хабарі затримали групу посадовців (фото)

15 березня, п’ятницю, з хабарем у 2 400 доларів США на Дніпропетровщині затримано двох посадовців однієї з міських рад та посередника.

Про це повідоляють в Управлінні захисту економіки в Дніпропетровській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

посадовців затримано на хабарі

Начальник управління житлово-комунального господарства та начальник відділу архітектури та містобудування міськради, залучивши посередника – керівника землевпорядної організації, вимагали та отримали неправомірну вигоду за видачу дозволів на розміщення зовнішньої реклами на території міста.

посадовців затримано на хабарі

Працівники управління захисту економіки в Дніпропетровській області Нацполіції та прокуратури Дніпропетровської області викрили та задокументували злочинну діяльність осіб.

У п’ятницю, 15 березня, посередником було одержано неправомірну вигоду у сумі 2 400 доларів США та розподілено між фігурантами.

посадовців затримано на хабарі

Наразі усі зловмисники затримані. Слідчі дії тривають.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.