На Дніпропетровщині «нахімічили» у комунальних платіжках

На Дніпропетровщині у комунальному підприємстві «Тепломережі» пояснили, чому частина споживачів Кам’янського отримали некоректні платіжки за грудень 2018 року.

Як повідомили у прес-службі Кам’янської міської ради, з метою врегулювання питання погашення заборгованості за послуги водопостачання для потреб опалення, комунальне підприємство Кам’янського «Тепломережі» у грудні 2018 року передало частину дебіторської заборгованості, тобто борги населення, за опалення в КП «Міськводоканал».

Як результат – у частини населення в платіжних повідомленнях  з теплопостачання за грудень 2018 року було відображено зменшення боргу на суму, яка буде враховуватися за боржником на КП «Міськводоканал», тобто право стягнення цього боргу за опалення перейшло до «Міськводоканалу».

“Оскільки у частини абонентів у попередніх квитанціях сума переданого боргу була некоректно відображена в графі «оплачено», їм найближчим часом буде надано уточнений рахунок – платіжне повідомлення за грудень 2018 року”, – йдеться в повідомленні міськради.