На Дніпропетровщині напали на чоловіків: один загинув (Фото)

Поліцейські Павлограда затримали двох чоловіків, які обґрунтовано підозрюються у вчиненні тяжких злочинів. Молоді люди скоїли декілька нападів в ніч з 13 на 14 жовтня в різних місця Павлограда. Першою їх жертвою став пересічний перехожий, 1978 року народження, який отримав тяжкі тілесні ушкодження. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

На цьому чоловіки не зупинилася і напали на двох чоловіків. Від отриманих травм один із потерпілих помер на місці, а іншого з тілесними ушкодженнями доправлено до лікарні.

«За скоєння особливо тяжких злочинів встановлено двох місцевих жителів 1999 та 2000 років народження. Останніх затримано в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Слідчим Павлоградського відділу поліції за узгодженням з місцевою прокуратурою затриманим повідомлено про підозру у вчинені злочинів передбачених. ч.1 ст. 115 (умисне вбивство), ч.2 ст. 121 (нанесення тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України та ст.15 ст115 (замах на вбивство)», – йдеться у повідомленні.

16 жовтня Павлоградським міськрайонним судом Дніпропетровської області підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.