Ланцюжок та гроші: на Дніпропетровщині стався розбійний напад (Фото)

За розбійний напад на продавчиню продуктового магазину поліція м. Павлограда затримала місцевого жителя. 18 серпня близько 15:15 чоловік під погрозою ножа вимагав у продавчині гроші з каси магазину. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Потім зірвав у 32-річної жінки ланцюжок з шиї, а коли побачив, що він не має матеріальної цінності, спробував зірвати і срібні сережки. Потім вибіг з магазину, сів до автомобіля таксі та втік з місця злочину.

На розкриття злочину було орієнтовано особовий склад Павлоградського ВП. Слідчо-оперативна група поліції виїхала на місце злочину, вилучила речові докази та опитала свідків події. В результаті було встановлено, що злочин скоїв 30-річний житель м. Тернівка Дніпропетровської області. У 2018 році чоловік був судимим за зберігання наркотиків. За розбійний напад йому загрожує кримінальна відповідальність за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), що передбачає до 7 років позбавлення волі. Вчора, 21 серпня, чоловіку вручили повідомлення про підозру. Судом йому було обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.