На Дніпропетровщині обмежать рух вантажівок: у чому причина? (Фото)

На Дніпропетровщині діє тимчасове обмеження руху великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 тони і навантаженням на вісь 7 тон дорогами загального користування Дніпропетровської області (під’їзні шляхи до м. Дніпро). Обмеження діє в денну пору доби при температурі повітря понад 28 градусів за Цельсієм. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

На дорогах області розміщені дорожні знаки, які інформують про заборону. Контроль за рухом автомобільного транспорту здійснюють патрульні поліцейські.

При перевищенні зазначеної денної температури водіям великовантажних транспортних засобів пропонується здійснювати відстій до зменшення  температурних показників.

«На Запорізькому шосе це можна зробити на ділянці від в’їзного знаку до вулиці Панікахи, на Полтавському – від знаку до вулиці Передової, на Донецькому – від знаку до вулиці Березинської, на Криворізькому – від знаку до військової частини. На Синельниківському напрямку – вулиця Маршала Малиновського від Усть-Самарського до Самарського мостів, проспект Слобожанський – від в’їзного знака в місто до вулиці Василя Сухомлинського», йдеться у повідомленні поліції.