На Дніпропетровщині палали дві автівки (фото)

У Нікополі Дніпропетровської області поліцейські викрили чоловіка, який за грошову винагороду підпалив дві автівки. Як з’ясували правоохоронці, до вчинення злочину зловмисника спонукав місцевий мешканець, пообіцявши за це п’ять тисяч гривень.

підпал авто_Нікополь

В ніч на 18 листопада до поліції Нікополя надійшло два повідомлення про підпали автомобілів. Прибувши на місце події правоохоронці встановили, що по вулиці Шевченко загорівся автомобіль «Хонда», а по вулиці Княжа – «Шевролет». В результаті пожежі транспортні засоби отримали значні пошкодження та не підлягають відновленню.
підпал авто_Нікополь

В ході оперативно розшукових заходів було встановлено, що до злочину можуть бути причетними двоє чоловіків 1984 та 1987 років народження. Поліцейські з’ясували, що замовник мав конфлікт із власниками транспортних засобів.

Чоловік запропонував своєму 33-річному знайомому за п’ять тисяч гривень знищити дві автівки. Останній облив бензином автомобілі та підпалив їх по черзі.

Слідчим за погодженням із місцевою прокуратурою обом чоловікам оголошено підозру за ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Найближчим часом справу буде скеровано до суду.