На Дніпропетровщині під час одержання хабара затримали поліцейського

На Дніпропетровщині оперуповноваженого управління стратегічних розслідувань Національної поліції викрито під час одержання 50 000 гривень неправомірної вигоди. Повідомляють у прокуратурі Дніпропетровської області.

«За версією слідства, оперуповноважений управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Департаменту стратегічного розслідувань Національної поліції України, за попередньою змовою з іншими учасниками злочину, вимагав неправомірну вигоду у сумі 55 000 гривень від мешканця міста Дніпро за непритягнення останнього до кримінальної відповідальності. 20 січня 2020 року під час одержання вказаних грошей поліцейського було затримано слідчими територіального управління ДБР, розташованого у місті Полтаві та співробітниками прокуратури Дніпропетровської області, за оперативним супроводом працівників Дніпропетровського управління ДВБ НП України та ДСР НП України», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.