На Дніпропетровщині пограбували 19-річну дівчину

Оперативні співробітники Саксаганського відділення поліції за лічені години затримали чоловіка, який вранці в під’їзді пограбував дівчину. Повідомляють в ГУ НП у Дніпропетровській області.

1 лютого о 6-ій ранку до дівчини у під’їзді підійшов незнайомець та миттєво вирвав з її рук телефон. Потерпіла навіть не встигла крикнути, як грабіжник зник в невідомому напрямку. Та дівчина добре запам’ятала прикмети особи невідомого і детально описала свого кривдника поліцейським.

Декілька годин знадобилася досвідченим оперативникам аби встановити особу зловмисника, затримати його та вилучити викрадене. Ним виявився місцевий 31-річний раніше судимий чоловік. Він ніде не працював і намагався заробляти ось таким незаконним шляхом.

Чоловік був затриманий в порядку ст. 208 КПК України, наразі ж вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. В діях затриманого вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 186 КК України (грабіж), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 4-х років.