На Дніпропетровщині постачальник електроенергії починає продавати газ

Відтепер окрім електроенергії та енергоефективних рішень YASNO постачатиме природний газ. Компанія вже отримала пакет ліцензій на постачання природного газу та веде переговори щодо укладання перших газових контрактів з юридичними клієнтами. YASNO також готується постачати блакитне паливо і населенню.

«YASNO створює комплексну систему енергетичних рішень. Ми розуміємо, наскільки клієнтам зручно та вигідно мати єдиного постачальника, що одночасно забезпечує електроенергією, газом, а також допомагає економити завдяки енергоефективним рішенням та продуктам. Це сучасна європейська практика, яку YASNO буде реалізовувати в Україні у поєднанні з високим рівнем сервісу. Розраховуємо, що перші поставки відбудуться підприємствам та організаціям, які нас добре знають як надійного та стабільного партнера з електропостачання. До кожного клієнта ми використовуємо індивідуальний підхід», – сказав директор з розвитку бізнесу YASNO Олександр Онищенко.

«Пріоритетом в обслуговуванні споживачів залишиться максимальна цифровізація взаємовідносин та розвиток онлайн-каналів. Наразі ознайомитися з основними умовами договору на постачання газу для бізнес-клієнтів та подати заявку на його укладання можна через інтернет на сайті YASNO або в центральних енергоофісах в Києві, Дніпрі чи Маріуполі.  Отримати індивідуальну консультацію з питань газо- та електропостачання бізнес-клієнти можуть дистанційно у своїх персональних менеджерів. Крім того, наші клієнти можуть замовити послуги енергоаудиту та енергосервісу для оптимізації своїх витрат на усі види енергоресурсів», – сказав директор з продажів та обслуговування клієнтів YASNO Євген Бушма.

Нагадаємо, промислові споживачі можуть обирати постачальника природного газу та купувати у нього блакитне паливо за вільними цінами. Невдовзі обрати YASNO своїм газовим постачальником зможуть також жителі Києва, Дніпропетровської, Донецької областей та інших регіонів.