На Дніпропетровщині презентували книгу відомої поетеси (Фото)

Днями в юнацькому відділі центральної міської бібліотеки імені Т. Г. Шевченка у Кам’янському відбулася презентація першої книжки молодої поетеси Олени Ляшенко «А сьогодні на ставочку».

1

Зі словами вдячності поетеса звернулася до всіх. Присутні почули у виконанні авторки віршики із щойно надрукованої в київському видавництві книжки, від якої ще пахло типографською фарбою. Аплодисментами діти і дорослі зустріли вчительку образотворчого мистецтва школи № 6 Ольгу Домашеву – автора ілюстрацій для книги, зазначають у прес-службі міськради.

3

Атмосферу свята створили колега поетеси Наталія Шкапко, яка виконала декілька пісень, та учні школи Вероніка і Женя, що зіграли міні-виставу за одним із віршів.

Із дебютом на письменницькій ниві Олену прийшли привітати член Національної спілки письменників України, відома письменниця Марія Дружко і поетеса Катерина Кравченко, які запропонували дітям «проекзаменувати» поетесу. Після своїх вражень від почутих віршів вони поставили авторці найвищу оцінку – 12 балів – та попросили її писати нові книжки.

Олена Ляшенко розповіла, що незабаром світ побачить нова збірка її віршів для молодших школярів. «Друга книжка буде не про ставочок, а про ліс. Її робоча назва – «Радіо-лісовичок FM представляє», – сказала вона.