У Дніпрі продовжують встановлювати особу загиблого чоловіка (Фото, відео)

Як повідомлялося раніше, 18 червня 2020 року у водоймищі поблизу Краснопільського кладовища в районі будинку № 74 по вулиці Малахова в місті Дніпро правоохоронці виявили частини тіла невідомого чоловіка. Особлива прикмета: на зап’ястку лівої руки татуювання у вигляді літер, що позначають групу крові «В (ІІІ) Rh+». Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

На місці події правоохоронці вилучили тканину, схожу на майку зеленого кольору з кишенею зліва, темно-синій кросівок, шерстяний светр чорного кольору, фрагмент тканини, що нагадує футболку сірого кольору із зображенням джинсових штанів та інших дрібних написів.

«На теперішній час відомо, що труп знаходився у водоймищі у період часу від 1 місяця до півроку. Знайдені фрагменти тіла, а саме кість лівої руки, на якій знаходиться татуювання групи крові В (ІІІ) Rh+. Також встановлено, що вік даного чоловіка від 20 до 45 років» – зазначив начальник сектору ВКП Дніпровського відділу поліції Дмитро Морозов.

Прохання до всіх, кому що-небудь відомо про особу померлого чоловіка, повідомити до Дніпровського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області за телефонами: (067) 690 92 28, 067 953 53 30, «102», або іншим зручним способом.