На Дніпропетровщині пройде кольоровий фестиваль

24 червня з нагоди відзначення Дня молоді, у Кам`янському пройде масштабний фестиваль фарб «Kolir Fest-2017».

Під час фестивалю будуть проводитись майстер-класи з петриківського розпису, розпису хною, працюватиме «дитяча» зона, де малечу розважатимуть професійні аніматори. Для гостей свята виступатиме ді-джей та молоді вокалісти міста і області. Головним дійством фестивалю стане обсипання спеціальною рослинною фарбою. 500 пакетів барвної суміші, придбані за кошти спонсорів,  будуть роздаватися учасникам фестивалю безкоштовно. Решту фарби можна буде придбати. Повідомляють у прес-службі міськради.

За словами організаторів, фарби для «Kolir Fest» сертифіковані на території України, безпечні для здоров’я, гіпоалергенні, а також нешкідливі для очей, шкіри та волосся. Під час яскравого свята планується незвичайний флеш-моб, коли у повітря буде випущено фарбу кольорів прапора України (синьо-жовтий) та Кам`янського (малиново-жовтий).

«Фестиваль фарб є традиційним для культури індійського народу, але в останні роки він набуває популярності в усьому світі. Ми хочемо, щоб і в Україні, зокрема, у Кам`янському, долучились до такого яскравого свята. Запрошуємо на свято усіх бажаючих: молодь, родини з дітьми, доросле населення. «Kolir Fest» – це неймовірні враження і море позитивних емоцій!» – зазначив один з організаторів Карен Агаджанян.