На Дніпропетровщині ремонтують “забуті” дороги (Фото)

У Дніпропетровській області капітально ремонтують дороги, за які ніхто не брався десятки років. У планах на 2018-й – укласти новий асфальт на 130 вулицях, три з них – нікопольські. Повідомляють у прес-службі ДніпроОДА.

Так, вулиця Рижикова поєднує дві центральні дороги в Нікополі. Нею їздять сім міських маршрутів, а ще – автобуси приватних підприємств. Капремонт тут вже завершили. Шлях розширили, уклали новий асфальт, нанесли розмітку, встановили знаки, облаштували зупинки.

На фініші – капремонт вулиці Довгалевська.

«Це важливий інфраструктурний об’єкт міста, єдина дорога, яка веде до Новопавлівського району. Та стан її був критичний – у 2017-му тут можна було їхати лише зі швидкістю 5-10 км на годину. Усе через ями. Нині проведений капремонт. Залишилися тротуари, зупинки», – звітував начальник управління благоустрою, інфраструктури та комунального господарства Нікопольської міськради Всеволод Зінченко.

На часі – капремонт однієї з центральних вулиць Нікополя – Електрометалургів. Її довжина – 3 км, половину дороги вже заасфальтували. Завершення всіх робіт – цьогоріч.