На Дніпропетровщині «розібрали» зрошувальну систему (Фото)

На Дніпропетровщині поліцейські затримали групу крадіїв труб зрошувальної системи. Коли поліцейські сектору реагування патрульної поліції Юр’ївського відділення поліції прибули за викликом, на місці події перебувало 4 осіб, які за допомоги важкої техніки демонтували труби.

Чоловіки встигли демонтувати майже 20 метрів труб. Ще близько 300 метрів було підготовлено для вирізки. Подія сталася 15 січня в полі біля с. Терни Юр’ївського району. Чоловіки намагалися довести правоохоронцям, що демонтаж проводиться на законних підставах, але крім слів довести свою правоту документально не змогли. Встановлено, що труби перебувають на балансі Павлоградського міжрайонного управління водного господарства. Техніку, за допомогою якої здійснювався демонтаж, та газобалонне обладнання для різкі труб, було вилучено та накладено арешт.

Наразі поліцейські вживають заходи для встановлення особи організатора, а також кола осіб, причетних до злочину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Сума завданого збитку встановлюється.