На Дніпропетровщині син вбив власного батька (Фото)

У Царичанському районі поліцейські затримали чоловіка, який вбив власного батька. Як повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області, син до смерті побив батька, після чого завантажив тіло у возик і привіз додому. Лікарів викликав лише наступного ранку. Медики констатували смерть чоловіка.

16  квітня  у селі Прядівка Царичанського району 32-річний  місцевий мешканець спричинив численні тілесні ушкодження своєму 53-річному річному батькові. Від отриманих поранень чоловік помер.

Як з’ясували правоохоронці, конфлікт між родичами виник ще під час спільного вживання алкоголю. Дорогою додому батько з сином почали сваритися. Під час з’ясування стосунків, розлючений син наніс декілька ударів в обличчя та  грудну клітину батькові. Коли потерпілий перестав подавати ознаки життя, нападник побіг додому,  узяв господарську тачку, завантажив тіло батька і привіз до будинку, де й залишив на порозі. Прокинувшись, викликав  бригаду швидкої  допомоги,  лікарі якої констатували смерть.

На теперішній час чоловіка затримано у порядку статті 208 КПК України. Слідчим відділом царичанської  поліції  спільно з  місцевою прокуратурою зловмиснику оголошено про підозру  за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Санкція статті  передбачає  покарання  у вигляді  позбавлення волі від 7 до 15 років.