На Дніпропетровщині спіймали грабіжників по гарячих слідах (фото)

На Дніпропетровщині правоохоронці затримали двох грабіжників. Потерпілі одразу звернулись до поліції, завдяки чому упродовж години зловмисників вдалось затримати.

16 березня близько 19:45 до Кам’янського районного управління поліції звернулась 28-річна жінка, яка повідомила, що невідомий чоловік зірвав з її плеча сумку, де знаходились мобільний телефон та гроші. Після чого втік в невідомому напрямку.

При відпрацювання території району поліцейські Кам’янського РУП через двадцять хвилин затримали зловмисника. Ним виявився 20-річний раніше судимий місцевий житель.

Чоловік був затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою в Дніпропетровській області йому повідомлено про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

грабіжники_Дніпропетровщина

Того ж дня близько 15:58 до відділення поліції № 3 (м. Першотравенськ) надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць міста невідомий чоловік заволодів мобільним телефоном 58-річної жінки.

Одразу після отримання інформації правоохоронці прибули на місце події та менш ніж за годину затримали причетного до злочину чоловіка. Ним виявився 38-річний раніше судимий місцевий мешканець.

грабіжники_Дніпропетровщина

Наразі чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває слідство.