На Дніпропетровщині спіймали злодіїв на гарячому (Фото)

Криворізькі поліцейські затримали групу осіб, які пограбували квартиру та ледь не лишили життя її господаря. Встановити особи зловмисників та затримати їх поліцейські змогли вже за декілька днів. Розуміючи, що їх розшукують, чоловіки намагалися переховуватися від правоохоронців.

Подія трапилася вранці 25 березня в одній з квартир на території Довгинцівського району м. Кривий Ріг. Повернувшись додому, 29-річний чоловік застав в оселі чужаків. Намагаючись завадити крадіям, господар отримав удар тупим предметом по голові. Після цього злодії втекли з квартири, а чоловіка з тяжким тілесним ушкодженням госпіталізували до лікарні.

Декілька днів знадобилася правоохоронцям для того, щоб встановити та затримати зловмисників. Обидва – жителі Кривого Рогу, раніше вже мали проблеми із законом та відбували покарання за скоєння різних злочинів. В діях одного із чоловіків вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років. Іншого обґрунтовано підозрюють у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі.

На теперішній час правоохоронці встановлюють усі обставини справи. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу.