На Дніпропетровщині споживачі газу можуть отримати блакитне паливо у подарунок

З 1 травня цього року усі побутові споживачі природного газу Дніпропетровської області були автоматично переведені на базовий річний тариф. Проте клієнти компанії «Дніпропетровськгаз Збут» мають можливість змінити базову пропозицію на іншу, більш зручну та вигідну для себе.

Особливою популярністю у споживачів користується тариф «Твій газ Рівномірний платіж». Майже 500 клієнтів компанії вже обрали новий тарифний план. Тепер ці споживачі точно знають, які суму будуть сплачувати за блакитне паливо в осінньо-зимовий період, незалежно від того, скільки фактично споживають. Адже за умовами комерційної пропозиції, річний обсяг споживання клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну і споживач щомісяця сплачує рівні частини від отриманої суми.

Підключитися до тарифу можна до 31 серпня цього року, а діятиме він до 30 квітня 2022. Якщо споживач не використає запланований обсяг газу, заощаджена сума повернеться на його картку або ж залишиться на особовому рахунку для майбутніх платежів.

Саме у червні споживачі, які оберуть «Твій газ Рівномірний платіж», матимуть можливість взяти участь в акції «Рівномірний підключай – газ вигравай» та отримати блакитне паливо у подарунок. Головний приз – сертифікат 3000 грн на газ, 2 місце – сертифікат 2000 гривень на газ; 3 місце – сертифікат 1000 гривень на газ. Загалом буде розігруватися 10 сертифікатів. Крім того, сто клієнтів, які першими підключать тариф у червні, гарантовано отримають по 50 грн на особовий рахунок.

Перейти на тариф «Твій газ Рівномірний платіж» споживачі можуть у зручний для себе спосіб. Нову заяву-приєднання можна подати у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua, відділеннях постачальника або на сайті ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут».

До речі, це не перша акція від «Дніпропетровськгаз Збут», яка допомагає побутовим споживачам економити. Навесні троє клієнтів-щасливчиків отримали на особовий рахунок вдвічі більшу суму, ніж сплатили за попередній місяць.