На Дніпропетровщині сталася ДТП: пострадали діти (фото)

На Дніпропетровщині,26 лютого, у селищі Чаплинка Петриківського району сталася ДТП, внаслідок якої постраждало троє дорослих та дві дитини. Легковий автомобіль здійснив виїзд на територію приватного домоволодіння та зіткнувся з будівлею.

ДТП_Петриківський район

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що пригода сталася за участю легкового автомобіля «Nissan Tiida». За попередньою версією, водій транспортного засобу не впорався з керуванням, виїхав за межі дорожнього покриття та здійснив зіткнення з будівлею яка була розташована на території приватного домоволодіння.

ДТП_Петриківський район

На момент ДТП в салоні автомобіля знаходилось чотири людини – чоловік, жінка та дві дитини. Також, в наслідок події постраждала власниця домоволодіння яка саме в цей час знаходилась всередині літньої кухні.

ДТП_Петриківський район

На момент прибуття надзвичайників всіх постраждалих було госпіталізовано працівниками екстреної медичної допомоги до медичного закладу.

ДТП_Петриківський район

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждав водій 1984 року народження, жінка 1985 року народження, двоє дітей (2012 і 2015 року народження) та власниця подвір’я 1988 року народження.

Рятувальники здійснили відключення акумуляторної батареї транспортного засобу аби запобігти виникненню пожежі.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.