На Дніпропетровщині сталася стрілянина: є постраждалі (Фото)

За замах на вбивство 33-річного жителя Кам’янського Дніпропетровської області поліція затримала двох осіб. Також під час стрілянини було поранено двох перехожих. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровської області.

20 квітня близько 16:30 до поліції надійшло повідомлення про конфлікт в центрі міста Кам’янське. Встановлено, що зловмисники із автомобіля здійснили у бік 33-річного чоловіка чотири постріли. Також внаслідок стрілянини постраждали двоє перехожих – 60-річна жінка та 55-річний чоловік. Бригадою швидкої медичної допомоги потерпілих госпіталізували до лікарняного закладу для надання медичної допомоги. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією – замах на вбивство.

стрилянина Каменское

Після отримання інформації про стрілянину по Кам’янському та прилеглих районах було введено оперативний план «Сирена». На розшук та затримання зловмисників були орієнтовані всі патрулі. В результаті поліцейські встановили та зупинили розшукуваний автомобіль у м. Дніпро. В автівці знаходились зловмисники – 33-річний житель Криничанського району та 31-річний житель Харківської області.

Чоловіків було затримано в порядку ст. 208 КПКУ. Наступного дня за погодженням з місцевою прокуратурою їм повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.