На Дніпропетровщині сталося два тяжких злочини (Фото)

У Кам’янському за добу поліцейські розкрили два тяжких злочини. Правоохоронці затримали чоловіків, причетних до нанесення тяжких тілесних ушкоджень та умисного вбивства. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

30 вересня пізно ввечері до поліції надійшло повідомлення про бійку на території Заводського району. Як було встановлено близько 23:00 у дворі будинку по проспекту Гімназичному між двома раніше судимими місцевими жителями виник конфлікт. 38-річний чоловік через борг сильно побив руками та ногами свого 41-річного знайомого. Потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні швидкої медичної допомоги.

Також 1 жовтня вранці до поліції надійшла інформація про виявлення тіла чоловіка у занедбаній будівлі на території Південного району. Поліцейські оперативно встановили особу потерпілого та обставини події.

Як з’ясувалося, двоє братів зустріли колишнього чоловіка своєї сестри, між ними виник конфлікт. В результаті один із братів забив руками та ногами до смерті колишнього родича.

За даними фактами відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

В ході слідчо-розшукових заходів поліцейські Південного ВП та Кам’янського ВП оперативно встановили зловмисників. Їх було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з місцевою прокуратурою їм повідомлено про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження та умисного вбивства відповідно. Вирішується питання про  обрання їм міри запобіжного заходу.