На Дніпропетровщині сталося вбивство пенсіонера: подробиці від поліції

На Дніпропетровщині за вбивство пенсіонера у смт Покровське поліцейські затримали раніше судимого чоловіка. На ґрунті конфлікту зловмисник наніс потерпілому пляшкою декілька ударів по голові.

22 червня о 7:20 до поліції звернулась 66-річна жінка, яка повідомила, що у літній кухні на території смт Покровське виявила тіло свого 71-річного чоловіка. За висновком судово-медичної експертизи смерть потерпілого настала внаслідок отриманих тілесних ушкоджень.

Поліцейські карного розшуку відділення поліції № 5 Синельниківського районного управління поліції встановили, що напередодні потерпілий вживав спиртні напої разом із знайомим. Між ними виник конфлікт, в результаті якого зловмисник пляшкою від горілки наніс потерпілому декілька ударів в області голови та з місця події втік.

Проведеними заходами правоохоронці викрили причетного до злочину чоловіка. Ним виявився 60-річний раніше судимий односельчанин. Наразі його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Триває слідство.