На Дніпропетровщині сталося жорстоке вбивство

За жорстоке вбивство співмешканки поліцейські Кривого Рогу затримали 32-річного чоловіка. На ґрунті ревнощів зловмисник завдав жінці більше 16 ножових поранень, від яких потерпіла померла на місці події.

Злочин стався ввечері, 20 лютого в одному із будинків Широківського району. Правоохоронці встановили, що чоловік під час конфлікту схопив ніж та завдав своїй співмешканці численних ножових поранень по всьому тілу. Від отриманих поранень 28-річна жінка померла, а чоловік залишивши ніж встромленим у тілі померлої, втік з місця злочину.

Правоохоронцям знадобилися лічені години, щоб встановити місце знаходження підозрюваного та затримати його. Нападником виявився 32-річний місцевий мешканець.

Наразі чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вказаним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України(вбивство). Санкція статті передбачає покарання до 15 років позбавлення волі.