На Дніпропетровщині сталося жорстоке вбивство (Фото)

За підозрою у вбивстві 71-річної жінки поліція Дніпра затримала місцевого жителя. Підозрюваний проник до будинку потерпілої через вікно та завдав жінці численні ножові поранення. Повідомляють у ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Злочин стався 14 вересня близько 01.00 у селі Новомиколаївка Дніпровського району. Від отриманих ножових поранень у груди та шию потерпіла померла на місці. Після нападу чоловік забрав з будинку особисті речі вбитої та втік з місця злочину.

Працівники поліції встановили та затримали зловмисника. Для підтвердження причетності чоловіка до скоєння вбивства до розслідування злочину залучили кінолога зі службовим собакою – німецькою вівчаркою Альма. Під час вибірки з групи людей собака показала на 47-річного мешканця м. Дніпро. Крім цього, у підозрюваного вилучили речі та одяг потерпілої.

Цього ж дня чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.