На Дніпропетровщині сталося жорстоке вбивство (Фото)

Тіло чоловіка з численними слідами насильницької смерті було виявлено в одному з районів міста Марганець. Правоохоронці за декілька годин встановили та затримали вбивцю. Про це повідомили в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

7 липня до чергової частини Марганецького відділення поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що вона виявила чоловіка без ознак життя. Чоловік на тілі мав ознаки насильницької смерті.

Працівникам поліції вдалося встановити, що загиблий вів бродяжницький спосіб життя та разом з товаришем облаштували домівку за гаражами.  Того дня вони накопали металобрухту в лісосмузі і продали його. На виручені гроші підозрюваний купив алкогольні напої, а потерпілий не погодився з цим і став вимагати свою частину. Між чоловіками виникла сварка, під час якої нападник дерев’яною палицею наніс не менше 10 ударів товаришу по голові, спричинивши забійні і рублені рани. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Правоохоронці встановили та затримали підозрюваного – ним виявився 40-річний місцевий мешканець. Особу потерпілого чоловіка поки що не встановлено, відомо лише його ім’я.

Слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою 8 липня йому оголосили про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти  років  позбавлення волі.