На Дніпропетровщині стартував Тиждень безпеки дорожнього руху

Як поводитися на дорогах – розкажуть співробітники ДАІ дітям у школах Дніпропетровщини. Так область проведе всесвітній Тиждень безпеки дорожнього руху. Про це повідомили в управлінні взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Дніпропетровської облдержадміністрації.

З 9 по 15 листопада Україна приєднається до міжнародного Тижня безпеки дорожнього руху. Не залишиться осторонь і Дніпропетровщина. Співробітники управлінь ДАІ відвідають школи області з лекціями та консультаціями. Вони розкажуть дітям, як бути відповідальними пішоходами, що потрібно робити на дорозі, що можна, а чого не можна. Щоб інформація не загубилася в дитячій пам’яті, хлопцям та дівчаткам роздадуть листівки, що нагадуватимуть про правила поведінки на проїжджій частині.

Окрім того, по всій Дніпропетровщині буде посилено патрулювання на дорогах.

В управлінні взаємодії з правоохоронними органами закликають батьків бути особливо пильними в осінній період. «Туман ускладнює видимість, – пояснює начальник управління Ірина Федорчук. – Тому ми рекомендуємо надягати на ранці, взуття, одяг чи головний убір дитини світловідбиваючі елементи. Тоді її краще помічатимуть водії».

Залишити відповідь