На Дніпропетровщині стартує новий патріотичний проект

Маєте творчі здібності? Прагнете дати свободу своїй національній свідомості? Бажаєте спілкуватися з однодумцями та цікавими людьми? Тоді вам на проект «Відкриваємо Україну разом з відомими та успішними!». Він стартує в січні 2016 року. Про це розповіли в управлінні культури, національностей і релігій Дніпропетровської ОДА.

Проект «Відкриваємо Україну разом з відомими та успішними!» розпочинається 21 січня. Проходитиме він у Дніпропетровській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія.

Бібліотека стане своєрідним майданчиком для тих, хто любить Україну й бажає ретельно вивчати історію рідної землі. Відкрити нову країну можна через біографії українських особистостей, завдяки віртуальним подорожам легендарними містами, спілкуючись з цікавими та успішними персонами сьогодення.

Перша зустріч буде присвячена історії культурної пам’ятки – Києво-Печерської лаври. Захід відбудеться за адресою: вул. Ю. Савченка, 10. До участі запрошуються всі бажаючі.

Залишити відповідь