На Дніпропетровщині стався розбійний напад: подробиці від поліції

За вчинення розбійного нападу поліцейські Павлограда Дніпропетровської області затримали двох місцевих мешканців. Погрожуючи 75-річному пенсіонеру ножем, зловмисники забрали гроші та втекли з місця події.

Злочин стався в одній із квартир по вул. Парковій міста Павлограда. До квартири 75-річного чоловіка увірвались двоє невідомих, побили його та під погрозою ножа стали вимагати гроші. Почувши, що у старенького немає заощаджень, змусили його позичити гроші у знайомих. Отримавши бажане, залишили місце злочину.

Поліцейські карного розшуку Павлограда встановили, що до вчинення розбійного нападу причетні 28- та 24-річні раніше судимі мешканці Павлограда. В ході реалізації оперативної інформації нападників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У затриманих потерпілий впізнав своїх кривдників.

Слідчим за узгодженням з місцевою прокуратурою зловмисникам повідомили про підозру за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище).

Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

На теперішній час вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу на період досудового розслідування.