На Дніпропетровщині святкування закінчилося вбивством кума (Фото)

10 січня 2017 року по лінії «102» надійшло повідомлення від сусідів про те, що у будинку по вул. Вузлова виявлено тіло чоловіка. Повідомляють в ГУ НП у Дніпропетровській області.

Д{ДЕД}Дp

Виїхавши на місце події, співробітники поліції оглянули місце скоєння злочину та встановили, що чоловік помер від нанесення тілесних ушкоджень – у нього була розбита голова, а все тіло було у ранах та синцях від ударів. Тіло було направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. Вона показала, що смерть чоловіка настала внаслідок шоку, травм голови та тулубу, які за своїм характером відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

Підозрюваний був затриманий оперативними працівниками Амур-Нижньодніпровського відділення поліції у Кам’янському. Ним виявився 40-річний чоловік, раніше судимий за умисне тяжке тілесне ушкодження, крадіжку та зберігання наркотичних засобів, за що перебував у розшуку.

Д{ДЕД}Дp1

Затриманий пояснив, що 7 січня 2016 року він прийшов в гості до свого кума відсвяткувати Різдво. Чоловіки сіли за святковий стіл та почали розпивати алкоголь. В ході бесіди у них виникла сварка, під час якої потерпілий вихопив з рук підозрюваного мобільний телефон та кинув на підлогу. При падінні телефон розбився. Чоловік дуже розлютився та між ними зав’язалась бійка. Після бійки потерпілий впав на диван, а підозрюваний пішов, залишивши чоловіка помирати вдома.
За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень слідчим відділенням Амур-Нижньодніпровського ВП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. На даний час йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років.

Залишити відповідь