На Дніпропетровщині трагедія забрала життя дитини (Фото)

16-го березня о 17:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Артемонова у селі Варварівка Юр’ївського району на території недобудованого будинку сталося руйнування конструкції: впали залізобетонна плита та перекриття, внаслідок чого постраждали 2 особи. Повідомляють в ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

За вказаною адресою терміново направлено чергове відділення 67-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Рятувальники з’ясували, що попередньо сталося падіння двох плит перекриття між першим та другим поверхом будинку. Внаслідок падіння плит загинув хлопчик 2007 року народження та притисло ногу чоловіку 1992 року народження.

Особовим складом за допомогою  навантажувачів піднято залізобетону плиту, визволено потерпілого чоловіка та з попереднім діагнозом «синдром тривалого стиснення лівої ноги, травматична ампутація нижньої кінцівки, стан тяжкий» госпіталізовано до реанімаційного відділення міської лікарні № 4 міста Павлограда; тіло хлопчика вилучено з-під уламків.

До місця пригоди залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувального підрозділу Головного управління ДСНС України в області.