На Дніпропетровщині триває капітальний ремонт доріг

Вже дванадцять вулиць капітально відремонтували на Дніпропетровщині у цьому році. Нове дорожнє покриття отримали Жовті Води та Марганець, а також Павлоградський, П’ятихатський, Синельниківський та Солонянський райони, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

дорога1

«Проведення капітальних ремонтів комунальних доріг області – пріоритет команди ДніпроОДА. Другий рік в області масово відновлюємо дороги у містах та селах. У 2017-му розпочався ремонт і сполучень міжнародного значення. Плануємо, що за декілька років на Дніпропетровщині будуть приведені до ладу всі дороги», – сказав Валентин Резніченко.
Наразі ремонтні роботи тривають ще на 14-х вулицях області. Зокрема, у селищі Магдалинівка продовжують ремонтувати вулицю Центральну.
«Протяжність даної ділянки 2,3 кілометри. У зв’язку з погодними умовами роботи проводяться поетапно. Вже відновлено близько 16 тисяч квадратних метрів дороги. Плануємо завершити працювати за місяць», – сказав підрядник Юрій Бєлік.
Дорогу на час ремонту повністю не перекривали, аби не обмежувати рух транспорту. Учасник АТО Іван часто приїздить до Магдалинівки у справах. Каже, дорога була жахлива.
«Хіба це дорога була? Машина розсипалася на ходу. На СТО я частий клієнт. Зараз почали ремонт, думаю, тепер все буде добре», – каже чоловік.
Цьогоріч на Дніпропетровщині відремонтують 160 комунальних доріг.