На Дніпропетровщині триває унікальна виставка (Фото)

У музеї Покрова Дніпропетровської області триває виставка народних художниць. Неперевершені авторські ляльки, декупажні витвори, вишивки, в’язані речі й петриківський розпис – тут зібрано взірці як автентичних напрямків, притаманних нашому регіону, так і сучасні. Повідомляють у прес-службі міської ради.

У покровському музеї триває унікальна виставка (Фото)

Цього разу музейники склали яскравий експозиційний калейдоскоп з виробів Світлани Вшивкової, Світлани Колєснікової, Любові Юдіної, Оксани Муравецької, Анни Мельничук, Олени Дощенко, Ольги Бондар, Ірини Крижановської, Василини Лінської, Наталії Котигорох.

У покровському музеї триває унікальна виставка (Фото)

Кожен експонат – то витвір мистецтва, бо в нього вкладено душу і позитивні емоції. На їх створення пішли тижні, а часто й місяці. У кожної власні методики та секрети, але найголовніше – доброта, з якою беруться майструвати.

-З виставкою вже ознайомилися численні містяни, цікаво бачити реакцію людей, їхній захват, – зазначає директор музею Тетяна Подольчак, – особливі емоції у дітей, коли розглядають ляльок та декупажні скриньки. Дехто ділиться секретами, що вдома теж майструє. В цьому полягає сенс виставки: познайомити з художницями і зацікавити молодь.