На Дніпропетровщині у готелі сталася крадіжка (Фото)

За крадіжку з готелю поліцейські Кам`янського затримали місцевого мешканця. Проникнувши до будівлі чоловік викрав електроінструмент. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Крадіжка сталася вночі 14 серпня. Поліцейські встановили, що коли охоронець здійснював огляд території, невідомий проник до будівлі готелю де відбуваються ремонтні роботі та з однієї із кімнат викрав два перфоратори, болгарку, шуруповерт, які належать робітникам. Проведеними заходами поліцейські Кам’янського відділу поліції встановили та затримали крадія. Ним виявився 40-річний раніше судимий місцевий житель.

Наразі електроінструмент повернутий власникам. 11 вересня за погодженням з місцевою прокуратурою чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

В рамках проведення досудового розслідування правоохоронці перевіряють крадія на причетність до вчинення інших майнових злочинів на території міста.