В одному районі Дніпропетровщини тричі виїжджали на пожежі

5 березня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на території Томаківського району в селі Новокатьощино поза межами населеного пункту. На місці рятувальники з’ясували, що горить суха трава. Повідомляють у прес-службі ГУ ДСНС.

Цього ж дня пізно ввечері повідомили про пожежу на території Томаківського району в селі Стрюківка. Пожежа виникла в допоміжній споруді прибудованої до житлового будинку. Пожежею знищено покрівлю прибудови, але вдалося врятувати житловий будинок. Орієнтовна причина – коротке замкнення електромережі, яка в процесі тривалої експлуатації втратила свої захисні властивості.

Наступного дня рятувальникам повідомили про пожежу на території Томаківського району в селі Мирове – пожежа виникла в допоміжній дерев’яній споруді (сінник). Споруда згоріла, а разом з нею сіно і 3 тонни врожаю. Рятувальники звертаються до громадян з проханням бути вкрай обережними з вогнем в побуті та на подвір’ї. У разі надзвичайної події – телефонувати за номером 101!