На Дніпропетровщині вбили 17-річного хлопця

За вбивство 17-річного хлопця поліція Кривого Рогу затримала раніше судимого містянина. На одній із вулиць міста між групою чоловіків стався конфлікт, під час якого потерпілий отримав смертельне ножове поранення у груди. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

15 вересня до Довгинцівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що по вул. Героїв АТО хлопець отримав ножове поранення.

Правоохоронці встановили, що підліток втрутився у бійку між чоловіками, в цей час один із них вдарив його ножем. Від отриманих поранень хлопець помер на місці події, інших учасників події та нападника доставлено до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості.

В результаті проведення заходів правоохоронці затримали нападника. Ним виявився 40-річний місцевий мешканець, який вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

На місці події правоохоронці вилучили знаряддя злочину. В той же день, слідчим за узгодженням з місцевою прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.13 ч. 2 ст. 115 та ч.3 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Тривають слідчі дії.