На Дніпропетровщині відбудуться вибори

У 2019 році у восьми новостворених громадах Дніпропетровщини відбудуться місцеві вибори. Голів там обиратимуть у грудні. Повідомляють у прес-службі ДніпроОДА.

Нині в області вже 70 ОТГ. У восьми новостворених громадах вибори пройдуть вже у грудні 2019 року. Там обиратимуть голів та депутатів рад.

На 22 грудня Центральна виборча комісія призначила вибори у Глеюватській, Затишнянській, Чернеччинській, Магдалинівській, Обухівській об’єднаних територіальних громадах. На 29 грудня – у Червоненській, Черкаській, Підгородненській ОТГ.

У 2019-му відбудуться й вибори депутатів у шести сільських радах, які приєднаються до сусідніх ОТГ. 22 грудня – у Дмитрівській сільській раді Петропавлівського району, Богуславській сільській раді Павлоградського району, Шевченківській сільській раді Васильківського району. 29 грудня – у Карпівській сільській раді Широківського району, Божедарівській селищній раді Криничанського району та Софіївській селищній раді Софіївського району.

На Дніпропетровщині – 70 ОТГ. Вони створені в кожному з 22 районів. Три райони області повністю покриті громадами – Апостоловський, Павлоградський та Широківський. ОТГ об’єдналися і навколо міст обласного значення – Покрова та Марганця.