На Дніпропетровщині відновлюють пішохідні зони (Фото)

Одним з основних напрямків роботи у сфері благоустрою для Покрова є відновлення пішохідних зон. За останні роки відновлено десятки таких об’єктів. Всі вони не знали ремонту від дня здачі в експлуатацію, отже, понад тридцяти років. Ця робота має системний характер і охоплює усі райони Покрова. Повідомляють у прес-службі міської ради.

Сьогодні вже й не згадати у якому стані були пішоходи по Героїв Чорнобиля, Медичній, Горького, Чехова, Л.Чайкіної та багатьох інших, де було проведено реконструкцію. Тепер до їхнього числа додалася й вулиця Київська, що на Руднику.

Минулого року у селищі було відновлено пішохідну зону по Малки, довжиною в кілька кілометрів, яка з’єднала селища Гірник, Рудник і Олександрівку. Київська за довжиною поступається Малці, але не за важливістю для мешканців. Тротуар веде від центру Рудника до амбулаторії.

Щодня на прийом до лікарів сюди приходять десятки людей. В амбулаторії також розміщено відділення денного перебування, тож дуже важливо, аби люди могли дістатися сюди зручно і безпечно. Задля цього було проведено ремонтні роботи, пішохідну зону вимощено тротуарною плиткою, проведено благоустрій.