На Дніпропетровщині виявили лісового браконьєра (Фото)

У Новомосковському районі поліцейські офіцери громади виявили лісового браконьєра. Чоловік завантажував у кузов та причеп автомобіля «ВАЗ» щойно спиляні дерева акації. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Порушника виявили поліцейські офіцери громади 17 листопада у лісосмузі неподалік сільськогосподарського поля поблизу села Знаменівка під час патрулювання. Особа водія автомобіля встановлена – ним виявився 36-річний житель Павлоградського району. Під час перевірки він не зміг надати будь-яких дозвільних документів на деревину. Також правоохоронці виявили місце знищення дерев. Наразі встановлюються інші особи, причетні до вчинення правопорушення. Автомобіль із вантажем та бенозопила вилучені до Новомосковського відділу поліції.

За вказаним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

 

Головне фото: pixabay.