На Дніпропетровщині визначили найзавзятіших юних правознавців

До Всеукраїнського тижня права на Дніпропетровщині пройшли інтелектуальні змагання «Правовий олімп». У них взяли участь 12 команд з професійно-технічних навчальних закладів Дніпропетровська. Про це повідомили в департаменті освіти та науки облдержадміністрації.

У результаті змагань перше місце посіла команда Придніпровського професійного ліцею. Друге місце зайняли учні професійно-технічного училища № 6. На третьому опинилася молодь з вищого професійного училища № 55. Переможці були нагороджені грамотами та солодкими подарунками.

Такі змагання на Дніпропетровщині вже стали традиційними. Цього року у них взяли участь 60 учнів з 12 профтехучилищ Дніпропетровщини. Готуватися до змагань разом зі своїми викладачами з правових дисциплін хлопці та дівчата починали ще з вересня.

На відміну від минулого року, коли учні давали письмові відповіді на тестові запитання, цього разу – вони відповідали усно. Це дало їм змогу проявити себе більш активно та показати високій рівень знань. Питання були найрізноманітніші: від трудового права і до виборчого законодавства.

Залишити відповідь