На Дніпропетровщині вогонь наробив лиха (Фото)

15-го вересня о 11:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Перемоги селища Володимирівка Софіївського району, горить суха трава та вогонь перекинувся на територію приватного домоволодіння. За викликом одразу були направлені чергові відділеннядержавних пожежно-рятувальних частин. Повідомляють в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що вогнем повністю охоплений одноповерховий житловий будинок та господарча споруда розташованих на території приватного домоволодіння. Під час ліквідації пожежі було з’ясовано, що займання виникло на відкритій території, а саме горіла суха трава впритул до житлового сектору. Внаслідок поривів вітру, вогонь миттєво перекинувся на житловий сектор.

Внаслідок пожежі знищено дах житлового будинку та господарчу споруду на загальній площі 60 м. кв. Також знищено суху траву на площі 3 га. Пошкоджено речі домашнього вжитку всередині будинку. Загиблих та постраждалих немає.