На Дніпропетровщині встановили ще один світовий рекорд (фото)

У Кривому Розі В’ячеслав Павлічук, рекордсмен України, майстер спорту в становій тязі, відомий в Україні пауерліфтер, встановив світовий рекорд. Він виконав станову тягу 100-кілограмової штанги без лямок – 58 разів за 1 хвилину (попередній рекорд 2020 року – 55 разів).

В'ячеслав Павлічук_Кривий Ріг

Криворіжець підтвердив звання «короля заліза» у присутності експертів Національного Реєстру Рекордів Олега Волочкова та Олександра Кушпіти. Світовий рекорд буде занесений в Книгу рекордів Гіннеса у номінації “Найбільша вага, піднята в становій тязі за одну хвилину”.

В'ячеслав Павлічук_Кривий Ріг

Із знаковою подією В’ячеслава привітав міський голова Кривого Рогу Костянтин Павлов. Мер взяв особисту участь у підтримці спортсмена і разом з його сім’єю, друзями і багатьма мешканцями вболівав за земляка під час його рекордної спроби.

В'ячеслав Павлічук_Кривий Ріг

Костянтин Павлов сказав: «За В’ячеслава вболівали всі ми! І його родина, і друзі, і весь Кривбас. Ми ще раз довели, що Кривий Ріг – місто із залізним характером, сталевими м’язами і такими чудовими та добрими людьми як В’ячеслав! З перемогою! З рекордом! Кривбас – сила!».